SEO-plugin till WordPress

Jag använder nästan alltid WordPress till mina egna webbplatser samt till denna bloggen. WordPress är grymt och en av de bästa funktionerna är alla plugin som finns att ladda ner. Ett av de första pluginen jag brukade installera var All In One SEO Pack eller HeadSpace2. Här kunde jag inte riktigt bestämma mig vilket plugin som var bäst. Men det spelar inte så stor roll längre, det finns ett som slår dem båda två.

Pluginet heter WordPress SEO och är det bästa SEO-pluginet till WordPress där du enkelt kan ändra och justera det du behöver för sökmotoroptimering on-page. Så glöm tidigare SEO-plugin för sökmotoroptimering on page – dra ner WordPress för SEO nu.

Det är enkelt att installera och det går importera sina gamla inställningar från tidigare SEO-plugin, skapa sitemap, sätta titlar på kategorier, justera robots.txt och .htacess, förhandsgranska titlar och beskrivningar och mycket mer!