SEO på en Söndag

I söndags var det dags för mig att vara med på mitt första SEO Sunday. På SEO Sunday ska du jobba med ett av dina egna projekt och sedan blogga om de andras deltagares projekt. Vilket som du säkert förstår innebär att du får nya länkar till din webbplats. Men det är även ett bra möjlighet att göra något åt den där gamla domänen som bara ligger och skräpar. Det sätter lite press.

Tänkte presentera några av de projekt som var med i söndags. Först ut är en artikelkatalog vilket alla som jobbar med SEO säkert har använt sig av någon gång. En artikelkatalog används för att få en artikel publicerad.  Det kan handla  om en produkt eller tjänst. I denna artikel länkar du sedan dit du vill. Ett bra och enkelt sätt att få länkar till din webbplats.

Erik Bergman som för övrigt är den som blåst nytt liv i SEO Sunday ställde upp med en webbplats om Mega Moolah. På hans webbplats hittar du information om vart du kan spela spelet på webben. Ni som inte vet vad Mega Moolah är så är det en av nätes med populära slotmaskiner.

En annan webbplats som arbetades med var en om villaförsäkringar. Jag har själv precis flyttat till hus och vet hur svårt det kan vara att hitta en bra försäkring. Så varför inte hjälpa folk som letar efter en bra försäkring?

Som sagt SEO Sunday är ett bra initiativ och ska verkligen försöka vara men även nästa söndag.