Sagan om en webbplats II

Det är snart ett år sedan jag skrev bloggposten ”Sagan om en webbplats”. Jag tänkte uppdatera er vad som har hänt den senaste tiden.

För er som inte har läst första bloggposten handlar den om att jag i mars 2009 skapade jag en webbplats om larm. Ungefär ett år sedan tog jag över första placeringen på sökordet och bloggposten handlar om hur det har gått till.

Sedan den senaste bloggposten har webbplatsen fortsatt legat etta eller tvåa på sökordet ”larm”. Mestadels etta. Detta före många av de stora aktörerna i branschen.

De senaste månaderna har jag samarbetat med ett företag som säljer larm. (Vilket det är är inte svårt att lista ut). Istället för att gå omvägen via affiliate har jag ett direkt samarbete. Vilket i det här fallet fungerat väldigt bra.

Just nu är det lite oklart hur samarbetet kommer se ut i framtiden blir det inget samarbete finns det många andra alternativ. Det är även några som hört av sig och frågat om jag vill sälja webbplatsen men det har inte varit aktuellt.

Det är vad som hänt sedan sist frågan är vad som kommer hända framöver.