Mest lästa blogginlägg

2010-07-04   Bloggen  |  2 kommentarer

Jag har på senare tid försökt få igång mitt bloggande, och jag tycker själv att jag lyckats helt OK. Fått ur mig några blogginlägg som fått en del besök. Men nu är det sommar, och jag tror att det kommer bli lite mindre inlägg på bloggen under några veckor framöver. Däremot kommer jag förhoppningsvis inte ligga på latsidan, utan ska försöka skriva något blogginlägg som kommer publiceras i början av augusti, när jag drar igång igen.

Till er som inte besök bloggen tidigare, så kommer här en topplista över de populäraste blogginläggen:

Tips på blogginlägg?

Om ni har något tips på vad ni tycker jag ska skriva om i bloggen, så lämna gärna en kommentar.

  • Personligen så skulle jag gärna se något inlägg med tips på hur man kan få inlänkar. Det är något jag alltid försöker läsa om då det i mina ögon är det absolut viktigast när man ska få en sida att placera sig bättre på sökmotorerna.

    I övrigt är egna projekt alltid intressanta att läsa om.

  • tobbs.se

    delta i veckans blogg på http://www.tobbs.se å få chansen att bli sedd!