Lansering av nytt projekt

2013-04-30   Egna projekt  |  Ingen kommentar

Ni som följer mig på Twitter eller har mig som vän på Facebook har förhoppningsvis inte missat att vi för någon vecka sedan lanserade en webbplats där du kan hitta visningshus i Sverige. Webbplatsen heter Husvisningar.se. Vi är tre personer som driver projektet och förutom mig så är det Jacob Rudenstam och Christian Engvall.

Husvisningar

Idén har funnits sedan jag arbete på Myresjöhus vilket är ett par år sedan så det är extra roligt att nu äntligen lansera. Det finns två stycken “misslyckade” försök att lansera Husvisningar.se genom åren. (Jag vill egentligen inte kallad det misslyckade då det  inte hade blivit lika bra som det blev nu om de två andra försöker inte genomförts).

De tidigare försöken har misslyckats på grund av att vi tog oss vatten över huvudet. Vi ville göra allt onödigt stort och komplicerat. Nu har vi istället försökt hålla nere produktionstimmarna och haft som mål att lansera en version som vi hela tiden förbättrar. Detta gjorde att vi lyckades smyglansera för någon vecka sedan.

Nu börjar arbetat att etablera webbplatsen och driva trafik. Vi har redan nu fått mycket positiv respons från hustillverkare och besökare och det har även ändrats och justerats en del sedan vi gick live för första gången. Så det händer ständigt nya saker.

För er som är intresserade av att läsa mer om projektet framöver titta in här på bloggen. Det kommer mer bloggposter projektet har ju precis bara börjat.