Kontaktuppgifter

moi

Mejl: simon@simonwall.se
Mobil: 070-2366277

LinkedIn: http://se.linkedin.com/in/simonwall
Twitter: http://twitter.com/wallsimon
Instagram: https://www.instagram.com/wallsimon/

Adress: Konungsö 15, 555 92 Jönköping

 

Referenser

8848 Altitude

8848 Altitude gjorde en satsning på att starta upp en egen e-handel som de ville driva relevant trafik till för att på så sätt och öka försäljningen. Något som jag genom min dåvarande arbetsgivare hjälpte dem med och det har gått väldigt bra för dem.

Simon är en analytisk och metodisk strateg som har stark kunskap inom det digitala området. Jag fick äran att arbeta med Simon under en tid då vi på 8848 Altitude samarbetade med den digitala kommunikationsbyrån Noga. Simon är ödmjuk och delar mer än gärna sin kunskap med ett leende på läpparna!

Anton Peterson – E-business Manager 8848 Altitude

 

Bosch Värmepumpar

Värmepumpar är ett sökord med många sökningar och tuff konkurrens. Bosch Värmepumpar fick inte någon andel av denna trafiken och det ville de ha hjälp med. Uppdraget var att öka trafiken på relevanta sökord. Efter ett halvår hade antalet besökare från Google nästan fördubblats.

Värmepumpar är en tuff bransch med hård konkurrens i marknadsföringen. Att vi trots detta på kort tid nått så långt, är över förväntan. Samarbetet har definitivt gett resultat och vi ser fram emot att flytta fram positionerna ytterligare tillsammans.

Dan Spjern – Kundansvarig för Bosch

 

Anebyhusgruppen

Många hustillverkare har det tufft i dagsläget. Detta gör det ännu viktigare att synas på Google där de flesta kunderna börjar sin resa mot att bygga ett hus. Något som jag har hjälpt Anebyhus med. Detta har inneburit en ökning med 182% på deras viktigaste sökord.

Vi såg tydliga resultat av arbetet efter bara några månader. Vi märker stor förändring i trafiken från sökmotorerna, och det är väldigt spännande att följa utvecklingen framåt.

Cecilia Brodén, marknadsassistent Anebyhus