Jag ska börja blogga

Solen skiner och jag har semester, det är rätt gott. Även om den snart är slut och det är dags att gå upp lite tidigare på morgonen igen.

Medan jag har semester så jobbar min sambo dygnet runt med att öppna upp ett gym i Jönköping, vilket innebär att det blir mycket tid över att fixa och dona på egen hand. Så en del små uppdateringar har det hunnits med under dessa dagarna. Hade även tänkt skriva några intressanta blogginlägg, men det har faktiskt inte blivit något ännu, men jag har några dagar kvar på mig.

Förutom att försöka blogga på min egna blogg så har jag även fått förfrågan att blogga på Domainz om sökmotoroptimering. Domainz är en webbtjänst som hjälper dig hålla koll på dina domännamn, något som är väldigt uppskattat om du har domäner utspridda på olika webbhotell. En tjänst som varmt rekommenderas. När det gäller mitt bloggande så är det tänkt att jag ska försöka skriva intressanta inlägg i kategorin sökmotoroptimering. Och jag hoppas jag kan bidra med något intressant för någon läsare.

Det ska bli intressant och skoj, när det drar igång, och tills dess hoppas jag ha några intressanta blogginlägg klara både för Domainz och min egna blogg. Om du själv har något intressant blogginlägg som du tror passar på min blogg, så är du välkommen att gästblogga, kontakta mig om det skulle vara av intresse.

 • Tack för att du skriver om oss Simon 🙂 Jag ser verkligen fram tills vi drar igång 🙂 Det börjar verkligen att dra ihop sig nu 🙂

 • Ja, det ska verkligen bli intressant att se vad som händer på Domainz framöver!

 • Ja, det ska verkligen bli intressant att se vad som händer på Domainz framöver!

 • När kommer bloggandet igång då? 🙂

 • Så fort vår nya plattform kommer ut, den har blivit försenad ett par gånger nu, men det är verkligen bara finputsning kvar nu 🙂

  Vi skrev klart funktionen för att konvertera över alla användare smärtfritt inatt, så nu dimper det snart ner ett mail till alla medlemmar 🙂

  Vänligen,
  Fredrik Näs

 • Det betyder även att man måste börja slipa på några nya blogginlägg då. Ska bli skoj att se uppdateringarna!