För ett år sedan

2010-08-22   Sökmotoroptimering  |  1 kommentar

För bara ett år sedan så gjorde jag mina sista dagar på Myresjöhus/Smålandsvillan som Webbstrateg. Det innebar att det var slut på pendlandet till Myresjö utanför Vetlanda, en resa som jag och gjorde ett par gånger i veckan. Det var skönt att slippa, även om jag tyckte att det gick OK att sätta sig i bilen, i alla fall på morgonen. Bilresan hem kunde vara lite seg. På Myresjöhus/Smålandsvillan fick jag lära mig mycket under de åren jag var där, men det var dags att gå vidare och Landstinget i Jönköpings län stod på tur.

På Landstinget i Jönköping blev det bara ett par månader, innan det var dags att börja som Webbstrateg på Bluerange i Jönköping. Ett beslut som var svårt att ta i och med att jag knappt han börja på Landstinget innan jag sa upp mig. Men det är också ett beslut som jag inte ångrat en sekund efter det. Trivs otroligt bra på Bluerange och har mycket inspirerande och roliga arbetsuppgifter.

Om ett år från nu så hoppas jag givetvis att jag fortfarande är kvar på Bluerange, och har kommit igång med några större egna webbprojekt, är ju sugen på en e-handel, och jag tror det kan vara dags att ta steget snart. Men återkommer om det.

Vi får se nästa år vad som hände.