David Eriksson-Wigg – en av de tysta

do-seo

Hmm, egentligen skulle detta lilla inlägg innehålla en blank sida. Men nej, nu när SEO-tomten Arif har dragit fram mig från min grotta så finns det väl ingen återvändo antar jag. Den starka tysta typen från Norrland i ett nötskal skulle jag nog kalla mig själv, vilket får mig att tänka på Simon Nyström. Han är ju mer norrlänningen vad jag är, i alla fall geografiskt sett. Vad hände där egentligen?

Hur är det då att vara den tysta typen? Här känns det lite som om man springer mot öppet mål, helt fri utan något som helst motstånd. Om jag beskriver oss tysta, kommer någon av dem att bege sig in i en diskussion här i kommentarsfältet? Nä, precis som Bernt skrev i en kommentar i det ursprungliga inlägget så ligger det i sakens natur att ingen vet om att vi existerar. Vi vill ju inte avslöja för mycket om våra planer för resten av branschen, hur vi en dag ska ta över serpen och dominera på alla områden. Hemliga möten i Uppsalas katakomber där endast inbjuda är välkomna. För att bli medlem måste man bli rekommenderad av minst 3 stycken andra tysta. En del i steget för att bli fullvärdig medlem i det tystas SEO-sällskap är att man måste offra en av sina affiliate-sidor. Dessa ska bombas med footerlänkar från hackade viagrasidor samt att man måste konvertera om den till flash. Det är någonting som man måste vara väldigt NOGA med, annars riskerar man att bli utslängd i det vanliga SEO-träsket igen.

När vi inte smider planer om att ta över AndersIvars kunder och Braths kunskapsbank så sitter vi framför skärmen och scrollar igenom #svSEO på Twitter och försöker flyga under radarn när det uppstår flame war. Då smyger iväg och hämtar popcorn. Vi lurkar runt som ”Lär mig seo” på seo-forum.se och suger ut all kunskap som finns utan att avslöja vårt mål. Övrig tid spenderar vi hos Rymdweb där vi planerar nästa batch av satellitsidor som ska läggas ut.

Men nu räcker det med information. Punkt!

David Eriksson-Wigg är alltså en av ”de tysta” och driver webbyrån Evig Webb i Gävle med omnejd. Jobbar med SEO och annat roligt.