Bloggkärleksveckan

2010-05-25   Sökmotoroptimering  |  2 kommentarer

Magnus på Nakna Sanningen har denna veckan dragit igång något som han kallar Bloggkärleksveckan. Syftet är att blogga om någon man gillar, som har en blogg.

Det kan ju inte vara så svårt tänkte jag, ett perfekt sätt att få lite länkar, både till min blogg och ge någon kompis lite glädje och uppmärksamhet.  Så vem ska jag då lyfta fram, vem av mina gamla polare är värd uppmärksamhet och samtidigt har en blogg. Hmm, det är väl bara Martin, eller? Ja, så är det faktiskt, så min bloggkärlek går till Martin. Inte för att han inte är värd det, tvärtom han gör ett grymt bra jobb med sitt bloggande.

Varför vill jag då ge Martin uppmärksamhet? Jo, Martin är en gammal polare som i sin blogg lyfter fram de små men ack så viktiga frågorna inom idrotten i Jönköping, frågor som ofta inte får tillräckligt med uppmärksamhet i lokal media. När han började blogga så trodde jag aldrig att det skulle gå så bra som det gjort. Vilket givetvis är jätteroligt. Det är även imponerande att han numera både finns på Facebook och Twitter, i alla fall för oss som känner honom. Måste även passa på att önska honom lycka till och grattis, med tanke på att det snart är bröllop på gång.