Bästa blogginläggen 2010

2010-12-30   Bloggen  |  Ingen kommentar

Det är bara en dag kvar på år 2010. Många bloggare bloggar om sina mål inför det kommande året. Det ska jag inte göra, delvis för att jag inte har några mål och skulle jag ha några så skulle jag inte uppnå dem ändå. Inte för att jag inte klarar av att göra det utan för att det alltid händer saker som inte går att förutse och som gör att målen ändras hela tiden. Men visst har jag några saker som jag vill uppnå men det tänker jag inte dela med mig av nu.

Bästa blogginläggen

Istället för mål inför 2011 tänkte jag dela med mig av de bästa blogginläggen som publiceras på bloggen under 2010 – i alla fall om ni får välja.

  1. Google Instant är här
  2. Officiell sida, grupp eller gemenskapssida
  3. Publicera företag i Google Maps
  4. Smotop – tillåtna metoder eller inte
  5. Google ändrar dina titlar

Vi ses under 2011 – Gott Nytt År!